Allt om teknik kalle  

Skapa en tekniskt fullfjädrad webbplats genom en webbyrå

I dagens digitala och uppkopplade värld finns det få företag som kan överleva utan en webbplats. Det finns ingen anledning att inte skapa närvaro på nätet eftersom det marknadsför dig kostnadsfritt för massor av människor. Närmare bestämt gör du dig tillgänglig för de 4,7 miljarder människor som använder internet regelbundet. Begrunda följande fantastiska fakta som tekniken med internet möjliggör:

  • Över 50 miljarder enheter är uppkopplade mot internet.
  • Den genomsnittlige användaren spenderar mer tid på internet än på att sova.
  • Trådlöst internet uppfanns redan 1990.
  • Föregångaren till dagens internet uppfanns för över 40 år sedan.

Emellertid räcker det inte att bara skapa en webbplats på vilket sätt som helst, utan vad du behöver är en webbplats som sticker ut och bygger upp ditt företag. Med hjälp av en kvalificerad WordPress-webbyrå som är uppdaterad med den senaste tekniken kommer du att lyckas med detta. En rekommendation är att anlita WordPress-webbyrån Beetroot eftersom de erbjuder en totallösning och kan ta fullt ansvar för leveransen. Denna WordPress-webbyrå är som namnet antyder specialister på WordPress och erbjuder såväl standardlösningar som mer avancerade lösningar. Du behöver bara skapa en kravspecifikation så kommer deras engagerade WordPress-programmerare och -utvecklare att ta hand om resten.

3 anledningar till att anlita proffs

Anledningarna till att anlita en professionell WordPress-webbyrå för jobbet är flera, se på följande tre anledningar:

1. Skapar en snabbare webbplats – Erfarna webbutvecklare vet vad som krävs för att optimera en webbplats snabbhet utan att kompromissa säkerheten. Du får en webbplats som fungerar snabbt och smidigt utan några fel eller buggar som måste åtgärdas.

2. Säkerställer kompatibiliteten med mobila enheter – Numera använder människor varierande typer av enheter som laptops, surfplattor och mobiltelefoner. Var och en med olika skärmstorlekar och upplösningar som påverkar intrycket av webbplatser. Tekniken bakom att få webbplatser att anpassa sig efter olika bildskärmar kallas för responsiv webbdesign, en teknik som professionella webbutvecklare är välbekanta med.

3. Ger en mer användbar och användarvänlig design – Förutom responsiv design är webbplatsens layout, form och färger essentiellt för att ge ett positivt intryck. Kom ihåg: om inte webbplatsen känns bra att använda har det ingen betydelse hur bra produkter du erbjuder.